Modeartikel

Naast reizen is fashion ook een van mijn favo onderwerpen om over te schrijven, afgelopen zomer heb ik een artikel geschreven over de leukste strandmode. Ook de header-afbeelding heb ik zelf ontworpen in photoshop, love it! Hier is het begin van het artikel te lezen, het volledige artikel vind je terug op: https://www.wereldreis.net/2018/08/leukste-strandmode-zomer/


De leukste strandmode waar je deze zomer mee gezien mag worden!

Aangezien de zomer in Nederland nog wel een tijdje doorzet, zetten we bij deze nog even de leukste strandmode van deze zomer op een rijtje. Een leuk badpak voor op het strand, lekker luchtige kleding voor als het ‘s avonds wat frisjes wordt en natuurlijk vergeten we een bijpassende accessoire niet!

  • Deze slippers van Havaianas kunnen ieder jaar wel in de lijst van leukste strandmode staan, want ze blijven leuk. Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk, ook belangrijk. Niet alleen op het strand zijn ze handig, zelfs in de stad kun je er rustig een hele dag op lopen. Ze zijn in verschillende leuke kleuren beschikbaar en ook nog in andere modellen.
  • One-piece badpakken zijn deze zomer weer helemaal in en hoe leuk is deze van de H&M! Dit vrolijke kleurtje laat iedereen stralen, want every body is a bikini body  De tekst die erop staat past natuurlijk ook perfect bij een zomerdag, lekker rustig aan en uitrusten op je strandbedje/handdoek.